Μέλισσες: Το αγαπημένο συγκρότημα μας κράτησε σπίτι – «Καταιγισμός» σχολίων στο Twitter

0
94

Μέλισσες: Το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου, το συγκρότημα » Μέλισσες» μας κράτησε συντροφιά με όμορφα τραγούδια και καλλιτέχνες μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. «Στο σπίτι με τις Μέλισσες και τα τραγούδια τους» ήταν η μουσική εκπομπή που ετοίμασε το Mega με καλεσμένους, εκτός από το γνωστό συγκρότημα την Καίτη Γαρμπή, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημήτρη Μπάση και τον Θανάση Βασιλόπουλο. Χθες βράδυ, όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε «φωτιά» με τα σχόλια των χρηστών να είναι πολλές χιλιάδες και το hashtag #spitimetismelisses να κάνει «θραύση» στο διαδίκτυο.

Δείτε κάποια από τα tweets:

Το συγκρότημα Melisses δημιουργήθηκε το Μάιο του 2008, με τον Χρήστο στο τραγούδι, τον Ιάκωβο στα ντραμς, τον Θάνο στην κιθάρα και τον Κώστα στο μπάσο. Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές, μέχρι που στην παρέα τους ήρθε και ο Παντελής. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και το όνομα «Melisses», ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το «Κρυφά» και το «Μυστικό». Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο «Mad Day Live», ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Κρυφά» κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ενώ το τραγούδι παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνουν για 3 μήνες.

Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτους δίσκος, ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το «Κρυφά» και «Κινέζος», με τον οποίο συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision του 2010. Το 2010 έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards. Το 2012 ο δεύτερος δίσκος τους «ΑΚΟΥ» βραβεύτηκε με χρυσό δίσκο. Το 2013 έλαβαν στα Mad Video Mysic Awards το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα. Το 2014 μετακόμισαν από την Cobalt Music και στην Ρanic Records.

Δείτε τη χθεσινή εμφάνισή τους:

Πηγή: Pagenews.gr