Μενεγάκη ηλικία: Έκλεισε τα 51 νωρίτερα – Οι τρεις τούρτες και η οικογενειακή φωτογραφία

0
51

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος έγινε 51 και τα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή οικογενειακά και χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις να «τρέχουν».

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε μερικές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές στην Άνδρο καθώς φέτος απέχει για πρώτη φορά από την τηλεόραση μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Και παρότι έχει στις 29 Οκτωβρίου τα γενέθλιά της και θα κλείσει τα 51 της χρόνια τότε επίσημα, τα έκλεισε νωρίτερα καθώς φέτος ενηλικιώνεται και ο γιος της Άγγελος, που έχει τα γενέθλια του τον Νοέμβριο ενώ και ο αγαπημένος της αδελφός, Θοδωρής, είχε και εκείνος τα γενέθλιά του το Σάββατο 24 Οκτωβρίου κλείνοντας τα 34 του χρόνια.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον γιο και τον αδελφό της, αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί και έσβησαν από μία διαφορετική τούρτα, η οποία είχε πάνω και κεράκια με την ηλικία τους. Τη φωτογραφία μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της και επίσημο λογαριασμό στο Instagram η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει γίνει πολύ ενεργή το τελευταίο διάστημα, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια μας πολλά αν και οι δύο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα και ο ένας μια μέρα αργότερα».

Δείτε τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον αδελφό της και τον γιο της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr