Μένιος Φουρθιώτης: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης

0
81

Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή θα παραμένει ο παρουσιαστής μετά την άρνηση του δικαστικού Συμβουλίου να κάνει δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση που κατέθεσε.

Ο Μένιος Φουρθιώτης θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την αίτηση κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, έχει κάνει διάφορα περίεργα αιτήματα όπως το να πάει κομμωτής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μένιος Φουρθιώτης: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης

Στη φυλακή θα παραμένει μετά την άρνηση του δικαστικού Συμβουλίου να κάνει δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση που κατέθεσε ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης, στην οποία προέβαλε μεταξύ άλλων και λόγους υγείας.

Μένιος Φουρθιώτης

Έτσι, ο προσωρινά κρατούμενος παρουσιαστής θα παραμείνει στην φυλακή όπου οδηγήθηκε το περασμένο Πάσχα μετά την απολογία του για την υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του μετά την απόσυρση της φρουράς που του είχε διατεθεί.

Μένιος Φουρθιώτης: Το αίτημα για κομμωτή

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nantiareport.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να μπαίνει ο… κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει. Θέλει επί της ουσίας να μετατρέψει το κελί του σε… κομμωτήριο, ένα αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών που συνεδρίασε.

Μένιος Φουρθιώτης

Νομίμως η διευθύντρια των φυλακών, δικαστικός λειτουργός και κοινωνική λειτουργός απέρριψαν το αίτημά του, διότι απλά δεν προβλέπεται να ζητά κάθε κρατούμενος ειδικό κομμωτή να μπαίνει στη φυλακή για να τον περιποιείται. Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση των φυλακών έκανε δεκτό το αίτημά του για ειδική διατροφή, κατόπιν εντολής ιατρών, λόγω προβλήματος υγείας που έχει. Μπορεί, στο πλαίσιο του σωφρονιστικού κανονισμού να αιτήθηκε και να πήρε συνδρομητικό κανάλι (άλλωστε τουλάχιστον 400 κρατούμενοι στον Κορυδαλλό έχουν την ευκαιρία να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια).

Το ιστορικό της προφυλάκισής του

Ο Μένιος Φουρθιώτης που κρίθηκε προφυλακιστέος το Μεγάλο Σάββατο, πήγε στον Κορυδαλλό, νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Αυτό το Πάσχα ήταν πολύ διαφορετικό για εκείνον, καθώς πέρασε το πρώτο του βράδυ σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, o παρουσιαστής κρατείται στην πτέρυγα ΣΤ των φυλακών Κορυδαλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr