Μένιος Φουρθιώτης: Με πατερίτσες στα δικαστήρια μετά τη νέα σύλληψή του

0
56

Μένιος Φουρθιώτης: Με πατερίτσες στα δικαστήρια μετά τη νέα σύλληψή του – Αφέθηκε ελεύθερος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Μένιος Φουρθιώτης, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στο Περιστέρι. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε με πατερίτσες στα δικαστήρια, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσε πι τη στιγμή της σύλληψής του.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Η σύλληψη του έγινε έπειτα από έγκληση – μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από πρώην συνεργάτη του για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Μετά τη σύλληψή του, ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ κι από εκεί στον εισαγγελέα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Σε δήλωσή του έκανε λόγο για «ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής του».

Η δήλωσή του

Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «κανιβαλισμό» εις βάρος του, υποστηρίζοντας πως… «ο Θεός, όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.

» Ο Θεός ,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

» Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr