Μετακίνηση 1 και έφυγες για το φαρμακείο της Σωτηρίας

0
105

Όσο κυλάει η καραντίνα και δεν βγαίνουμε σπίτι, τόσο βρίσκουμε τον χρόνο για «βόλτες» στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Σε Facebook και Instagram καθημερινά ξεπηδούν «μαργαριτάρια». Περιπτώσεις που ίσως αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη χρονική περίοδος να μην είχαμε δώσει τη σημασία που θα έπρεπε. Τώρα όμως είναι η ευκαιρία και κοπέλες σαν την Σωτηρία Παπαδημητρίου απαγορεύεται να τις προσπεράσεις.

Η νεαρή Ροδίτισσα έρχεται να φέρει ανάσα δροσιάς στο Instagram με τις φωτογραφίες της. Η Σωτηρία σπουδάζει φαρμακευτική και όπως θα δείτε και παρακάτω οι συμπολίτες της έχουν κάθε λόγο να την περιμένουν με χαρά στο νησί. Και ποιος δεν θα ήθελε μια φαρμακοποιό σαν εκείνη.

Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να μην μετρά τεράστιο αριθμό ακολούθων – ακόμη – ωστόσο φροντίζει να αποζημιώνει με το παραπάνω τους θαυμαστές της ανεβάζοντας φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και γεννούν έμμονες ιδέες στους άνδρες. Το φλογερό κορμί της αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο σε καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Οι Ροδίτες είναι στην ευχάριστη θέση να καμαρώνουν πως έχουν μια από τις όμορφες φαρμακοποιούς της νέας γενιάς. Οι μετακινήσεις στα φαρμακεία το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει κατακόρυφα. Φανταστείτε στην Ρόδο τι θα γίνεται. Το 13033 θα έχει κατακλειστεί με την επιλογή 1. Ψάξτε να βρείτε που θα πηγαίνουν οι άνδρες.

Πηγή: Pagenews.gr