Μηχανοδηγός: Την Τρίτη η κηδεία του 59χρονου Γιώργου Κουτσούμπα

0
19

Αύριο, Τρίτη 7 Μαρτίου, θα τελεστεί η κηδεία του μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου, Γιώργου Κουτσούμπα, που είναι ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Αύριο, Τρίτη 7 Μαρτίου, θα τελεστεί η κηδεία του μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου, Γιώργου Κουτσούμπα, που είναι ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.Σύμφωνα με το pelop.gr, η κηδεία θα τελεστεί στις 15:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα, στην Αμαλιάδα. Ο Γιώργος Κουτσούμπας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τρεις κόρες.

Γιατί είχε ζητήσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε ότι ο άτυχος μηχανοδηγός είχε ζητήσει αυτό το δρομολόγιο, προκειμένου να βρεθεί κοντά στις δύο του κόρες που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

«Μου είπαν για παράδειγμα ότι ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο, επειδή τα δύο του κορίτσια σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα. Και το τέλος της ζωής του», ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Βασιλόπουλος.

«Μιλάω για τον μηχανοδηγό που ρώτησε, “βλέπω κόκκινο να περάσω;”, “να περάσεις”», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε πως φίλος του μηχανοδηγού τούς είπε ότι ήταν να πάρει σύνταξη πέρσι, αλλά έμεινε για να βοηθήσει τα κορίτσια του που σπουδάζουν, αλλά και για να εκπαιδεύσει καινούργιους μηχανοδηγούς.

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος συνέχισε λέγοντας για τον κατηγορούμενο σταθμάρχη τα εξής: «Γιατί να είναι μόνος του; Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Ο κανονισμός λέει πρέπει να είναι δύο. Πρέπει να ερωτηθεί λοιπόν ο προϊστάμενος του, ο επόπτης, ο επιθεωρητής, γιατί έβαλαν έναν άνθρωπο τριών μηνών να είναι μόνος του. Νύχτα…».

«Επίσης αυτό σας το λέω ως υπονοούμενο, αλλά εδώ έχει ψωμί, να αναρωτηθούν αν πριν από αυτό είχε κάνει άλλο λάθος ο συγκεκριμένος. Να μιλήσουν οι μηχανοδηγοί. Οι μηχανοδηγοί μιλάνε με τους σταθμάρχες, να ερωτηθούν όλοι οι μηχανοδηγοί της γραμμής για τους διαλόγους που είχαν με τον σταθμάρχη. Αν κάνουν μια έρευνα, θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και όχι να λέμε η κακιά ώρα», τόνισε, ακόμα, ο δημοσιογράφος.

Πηγή: Pagenews.gr