Μικρούτσικος: Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο – Το πρώτο μήνυμά του & οι φωτογραφίες μετά την περιπέτεια

0
24

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε σε δωμάτιο αφού η υγεία του πάει πολύ καλύτερα. Το μήνυμα που στέλνει και οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτειά του.

Αίσιο τέλος είχε με τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας τους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη.

Ρεπόρτερ του «Καλύτερα δεν γίνεται» μετέφερε το στην εκπομπή του Σαββάτου 4 Μαρτίου, τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και μερικές φωτογραφίες του, λίγες μέρες μετά την αποσωλήνωσή του και τη μεταφορά του από η ΜΕΘ σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η κατάστασή του αν και θεωρήθηκε κρίσιμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν επιτυχής.

Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την Έλενα Μαστραγγελή, η σύντροφός του επιβεβαίωσε στις 3 Μαρτίου τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του, αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται πλέον σε κανονικό δωμάτιο στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει την ανάρρωσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr