Μιμή Ντενίση: Η απώλεια που σημάδεψε τη ζωή της

0
196

Μιμή Ντενίση: «Θα ήθελα έναν τολμηρό και δυνατό άνδρα να εμφανιστεί στη ζωή μου. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας, δεν έχω κάτι να φοβηθώ» δήλωσε η ηθοποιός.

Η Μιμή Ντενίση ήταν η εκλεκτή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και μίλησε για τα επαγγελματικά της, την απώλεια της μητέρας της, τη συνεργασία με την κόρη της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Σε μια εκ βαθεών εξομολόγηση η καταξιωμένη ηθοποιός εξέφρασε το παράπονο της για την αδικία που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε. «Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς.

Είπα, γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς; Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια. Δεν πτοήθηκα, είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας» είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Όπως αποκάλυψε «οι κοντινοί μου με λένε «Βούδα». Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά, γιατί είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα «λυγίσεις». Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας δεν έχω κάτι να φοβηθώ».

Η Μιμή Ντενίση συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα είπε πως «είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου».

Η μεγάλη απώλεια της Μιμής Ντενίση και η λατρεία στην κόρη της

Παράλληλα, όμως, μίλησε για το «πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή της», την κόρη της, την Μαριτίνα. «Είναι μία γλύκα, μία απόλαυση, είναι κωμικός, έχει πολύ γέλιο. Έχει ωριμάσει στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο αλλά θα με πάρει κάθε δύο ώρες και θα μου πει “πώς θα φτιάξω τη μηλόπιτα;”, “μαμά, έχω μία αλλεργία”» είπε η Μιμή Ντενίση για την κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση διατύπωσε, τέλος, την άποψη ότι η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», «θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το ελληνικό κράτος» καθώς «λέει τα στραβά της Ελλάδας, της Ευρώπης. Είναι αντικειμενική».

Η αναφορά στην προσωπική ζωή και στους κρυφούς έρωτες

«Έχω καταφέρει να κρατήσω και πολλά κρυφά γεγονότα. Ότι ήθελα να κρατήσω πραγματικά κρυφό, το έχω κάνει και το έχω καταφέρει. Δεν το έζησα όμως έτσι όπως θα έπρεπε να το ζήσω μια σχέση. Κάπου όμως θα ενοχλείται και ο άλλος δίπλα μου, είτε από την μεγάλη δημοσιότητα, είτε από το κρυφτό που θα παίζουμε. Από ένα σημείο και μετά, αν είσαι γνωστός, ο άλλος σε έχει ταυτίσει με την εικόνα που σε βλέπει όλα αυτά τα χρόνια στις κάμερες και στα εξώφυλλα, δεν βλέπει τον άνθρωπο, Μιμή».

Ο θάνατος της μητέρας της και η μεγάλη απώλεια στη ζωή της

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στην «βαριά απώλεια», όπως τη χαρακτήρισε, της μητέρας της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είχα μία μάνα, αυτή είναι η τεράστια απώλεια της ζωής μου, καθόλου δεν το έχω ξεπεράσει, καθόλου δεν το έχω συνηθίσει. Ήταν το στήριγμά μου και το έχασα».

«Είναι τεράστια η απώλειά της. Η μάνα είναι μία, είτε η μάνα του χωριού, η μάνα της πόλης, η οποιαδήποτε μάνα, είναι πάντα σοφή και σπουδαία σε σχέση με το παιδί της. Η δική μου η μητέρα ήταν και το πιο δυνατό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου. Ήταν πάρα πολύ μορφωμένη, ήταν το στήριγμά μου και το έχασα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr