Μην ψαρώνεις επεισόδιο 40: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 11/3 – Η Σάντυ έχασε την μνήμη της

0
127

Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 40: Η Σάντυ έχει χάσει την πρόσφατη μνήμη της και το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι πως είναι παντρεμένη με τον Διονύση. Τίποτα δεν την συνδέει πια με τον Μανώλη. Και φυσικά η Νενέλα σπεύδει να εκμεταλλευτεί το γεγονός κανονίζοντας να πάρει την κόρη της και να την πάει κοντά στον άντρα της. Στην προσπάθειά της αυτή βρίσκει αναπάντεχο βοηθό τη Στέλλα και την Τίνα, ενώ η σχέση της με τον Κοσμά τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα, όταν μαθαίνει πως ήξερε για τον κρυφό δεσμό της κόρης της και δεν της είχε πει κουβέντα.

Στο μεταξύ για τον Μανώλη προέχει να μιλήσει στα παιδιά του για να τον χωρισμό του με τη Στέλλα και κανονίζει συγκέντρωση των Αραποστάθηδων. Η Τάνια ξαναβρίσκεται με τον Κωνσταντίνο και διαπιστώνουν ότι είναι και οι δύο ξανά ελεύθεροι και διαθέσιμοι.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Μανώλης, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει πια την κατάσταση, όχι μόνο χωρίζει με τη Στέλλα, αλλά της λέει και όλη την αλήθεια για τον κρυφό δεσμό του με τη Σάντυ. Η Στέλλα, αν και αρχικά αιφνιδιάζεται από την κίνησή του, σίγουρα δε σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Αντίστοιχα η Νενέλα κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι για να σταματήσει τον «ξεπεσμό» της κόρης της. Κι ενώ προσπαθεί να πείσει την Σάντυ πως ο Μανώλης, ως κλασικός παντρεμένος, δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ, εκείνη μαθαίνει τα υπέροχα νέα του χωρισμού του.

Ο Λεωνίδας γυρίζει στην Ψαραγορά, ενώ περιμένει υπομονετικά την Τάνια να τον συγχωρήσει για την περιπέτειά του με την Ιφιγένεια. Ο Μπίλυ γίνεται πιο διεκδικητικός με τη Ρόζα, η οποία, όμως, πέφτει πάνω στον πρώην έρωτά της… τον Κωνσταντίνο! Κι ενώ για τον Μανώλη και τη Σάντυ φαίνεται να τελειώνουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια, μία ακόμα ανατροπή θα τους στείλει όχι μόνο μερικά βήματα πίσω αλλά πάλι στην αρχή. Ίσως και πιο πίσω από την αρχή.

Πηγή: Pagenews.gr