Μις Σερβία: Σχημάτισε το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας σε διαγωνισμό ομορφιάς

0
40

Μις Σερβία: H Βαλεντίνα Πέτροβιτς φωτογραφήθηκε με τις καλλονές από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο.

Με αντιδράσεις και αποδοκιμασίες κατακλύστηκαν τα σερβικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η Μις Σερβία πόζαρε με συναδέλφισσές της, σχεδιάζοντας με τα χέρια της το σύμβολο του δικέφαλου αετού, που είναι το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

Μις Σερβία: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Οπως σημειώνει η σερβική Blic, η Βαλεντίνα Πέτροβιτς φωτογραφήθηκε με τις καλλονές από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο και αυτή η σκηνή προκάλεσε χιονοστιβάδα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την επίμαχη φωτογραφία δημοσίευσε η Μις Αλβανία με τη φράση «Εμπρός Αλβανία».  Οι καλλονές των Βαλκανίων συμμετέχουν στον διαγωνισμό Miss Intercontinental που διεξάγεται στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

«Το σύμβολο του δικέφαλου αετού αποτελεί πρόκληση για τους Σέρβους αφού εκπροσωπεί την ιδέα της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας» σημειώνει η Blic, σύμφωνα με το echedoros-a.gr. Η b92.net σημειώνει ότι θέλοντας να δικαιολογηθεί, η Βαλεντίνα Πέτροβιτς ανάρτησε δήλωση στο Instagram με την οποία ζητά την κατανόηση του κόσμου για την απερισκεψία της σε μια, όπως σημειώνει, «αυθόρμητη κίνηση».

Μις Σερβία

«Σε μια ορμή ευφορίας για το πάρτι με κάλεσαν να βγάλω μια φωτογραφία, στάθηκα δίπλα στα κορίτσια με μεγάλη ταχύτητα και έβαλαν τα χέρια μου για το πώς να ποζάρω, δεν είχα κακές προθέσεις, ήταν μια στιγμιαία απερισκεψία και ανόητος αυθορμητισμός», έγραψε, ζητώντας συγγνώμη από όλους όσους πίκρανε από την «απερισκεψία» της και από το γεγονός ότι έπεσε «στην παγίδα των κακών προθέσεων κάποιου άλλου».

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που εκπροσωπούμε τη Μις Σερβία»

Η B92.net ζήτησε από τη Βέσνα ντι Βίντσα, η οποία είναι πρόεδρος του οργανισμού Miss Serbia, να πάρει επίσημη θέση για την κίνηση της εκπροσώπου της Σερβίας. Η Βίντσα επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντική και η εξήγηση της Βαλεντίνα Πέτροβιτς γι’ αυτό που συνέβη.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που εκπροσωπούμε τη Μις Σερβία στον Miss Intercontinental. Φυσικά σοκαριστήκαμε όταν είδαμε αυτήν τη φωτογραφία και ήρθαμε αμέσως σε επαφή με τη Βαλεντίνα. Το πλαίσιο και η εξήγησή της είναι σημαντικά. Είναι το πιο εύκολο να καταδικάσουμε αμέσως», είπε η Βίντσα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα βρίσκεται υπό τεράστιο άγχος.

«Βρίσκεται σε πραγματικά μεγάλο άγχος λόγω της απερισκεψίας της και της απώλειας συγκέντρωσής της. Δημοσίευσε αμέσως τη συγγνώμη της και τις τύψεις της στο προφίλ της στο Instagram. Σκεφτόμαστε να την αποσύρουμε από αυτόν τον διαγωνισμό» ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr