Μητσοτάκης από Χαλκιδική: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί το Λιμενικό και τη χώρα

0
112

Για στοχοποίηση του Λιμενικού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Για στοχοποίηση του Λιμενικού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η Κουμουνδούρου έδωσε επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα, σχετικά με το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

«Θα αφήσουμε στην κρίση των πολιτών αυτούς οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία, αντί να υπερασπίζονται τη χώρα, στοχοποιούν τη χώρα και δίνουν, τελικά, επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Στο ίδιο πλαίσιο επισήμανε: «Είναι πολύ λυπηρό αυτό το οποίο γίνεται τις τελευταίες μέρες με τη στοχοποίηση του Λιμενικού από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Και είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο να βλέπουμε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα να αναπαράγονται από την επίσημη Τουρκία και την τουρκική προπαγάνδα».

Ζήτησε να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να ξανακάνουν την ίδια επιλογή που έκαναν και στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ψηφίζοντας ΝΔ ώστε την 25η Ιουνίου να αυξήσουν τα ποσοστά της.

Ζήτησε να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός ενόψει των εκλογών της Κυριακής, να υπάρχει εγρήγορση και ιδιαίτερα για το νομό Χαλκιδικής είπε ότι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να εκλέξει και δεύτερο βουλευτή.

Επίθεση σε «κομματίδια» δεξιότερα της ΝΔ

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές για «μικρότερα κόμματα και κομματίδια», δεξιότερα της ΝΔ, που χρησιμοποιούν το θρησκευτικό συναίσθημα παραπλανώντας ίσως κάποιους πολίτες.

«Πρέπει να συμπιέσουμε και κάποια μικρότερα κόμματα και κομματίδια, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Τα οποία ήταν παντελώς άγνωστα, επικαλέστηκαν το Θρησκευτικό συναίσθημα και νομίζω ότι παραπλάνησαν κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την πίστη τους, ψηφίζοντας ένα συγκεκριμένο κόμμα. Η Ορθοδοξία είναι πολύ μεγάλη για να φυλακίζεται στα όρια ενός κόμματος. Η πίστη μας ενώνει, δεν μας διχάζει και σε καμία περίπτωση τα ζητήματα της εκκλησίας δεν μπορούν να είναι αντικείμενο προεκλογικής κομματικής αντιπαράθεσης», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Μίλησε για «υπεύθυνο πατριωτισμό» και δήλωσε πως «η στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική θα συνεχιστεί με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. καλωσόρισαν ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος και η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στο κέντρο του Πολυγύρου και αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του στη Χαλκιδική είναι η Νικήτη και τα Νέα Μουδανιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr