Μητσοτάκης από Κοζάνη: Επανέρχονται ξανά με πληρωμή δύο δόσεων οι 72 ή 120 δόσεις

0
93

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοζάνη, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της αύξησης του ιδιωτικού χρέους

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοζάνη, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της αύξησης του ιδιωτικού χρέους, τονίζοντας ότι αύριο θα ανακοινωθεί από το οικονομικό επιτελείο ότι με την πληρωμή δυο δόσεων θα γίνεται η αναβίωση ρυθμίσεων που χάθηκαν.

Παράλληλα, ανέφερε πως η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα και για συνεπείς οφειλέτες που δυσκολεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια, αυτά της πανδημίας. «Θέλουμε να κάνουμε κάτι και γι’ αυτούς, τα θύματα της ενεργειακής κρίσης για τις νέες οφειλές που δημιούργησαν. Θα υπάρξουν εξαγγελίες για νέα σχήματα από 36 έως 72 δόσεις για τους συνεπείς δανειολήπτες που δημιούργησαν νέες οφειλές τα τελευταία χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μητσοτάκης από Κοζάνη: Επίδομα σε συνταξιούχους [vid]

Το επίδομα για τους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση στις αποδοχές τους λόγω της προσωπικής διαφοράς ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου από την Κοζάνη. «Έχουμε πια τη βεβαιότητα του δημοσιονομικού χώρου, για να ανακουφίσουμε και όσους αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας προαναγγέλοντας τις σημερινές εξαγγελίες.

Όπως είπε, δε, το πρωί της Τρίτης στη Φλώρινα «δεν θέλουμε να υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας». «Σας είχα πει ότι θα κάνω την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και θα δημιουρήσουμε θέσεις εργασίας και το πετύχαμε. Ειδικά για τη δυτική Μακεδονία έδωσα αγώνα στις Βρυξέλλες για να εξασφαλίσουμεπ πρόσθετους πόρους για να κάνουμε πράξη το σχέδιο δίκαιης μετάβασης» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κατοίκους της πόλης.

«Κάποιοι τώρα έρχονται και κλαίγονται και λένε ότι θα καταργήσουν τον νόμο τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, όμως οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τσάκισαν τις συντάξεις τους, με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, όπως δεν ξεχνούν, επίσης, ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις από αυτή την κυβέρνηση» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης για το θέμα της στήριξης των συνταξιούχων.

Πηγή: Pagenews.gr