Νάσος Ηλιόπουλος: Η πιο κρίσιμη δημοσκόπηση είναι ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει το μήνα

0
73

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η πιο κρίσιμη δημοσκόπηση είναι ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορεί να βγάλει το μήνα» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος

«Η πιο κρίσιμη δημοσκόπηση είναι ότι αυτή τη στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορεί να βγάλει το μήνα» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος. «Και δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα», πρόσθεσε. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί μία πολιτική, η οποία όχι απλώς δεν απαντά στα προβλήματα, αλλά τα πολλαπλασιάζει», αναφέροντας το παράδειγμα της «εκτόξευσης στην τιμή των καυσίμων και την κυβερνητική άρνηση να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αντιμετωπίζει το δημόσιο πλούτο σαν σμήνος από ακρίδες», αναφέροντας ότι «μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η ΝΔ πέρασε τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ να προχωράει σε απευθείας αναθέσεις 5 εκατ. χωρίς δημοσίευση».

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής

Αναφερθείς στην εξωτερική πολιτική έκανε λόγο για «ένα φοβισμένο πρωθυπουργό». Σημειώνοντας ότι «τα τουρκικά μαχητικά για πρώτη φορά έφτασαν στα 2,5 μίλια από την Αλεξανδρούπολη», είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει διεκδικήσει κανενός είδους κυρώσεις για την Τουρκία». «Άλλωστε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί φοβάται να τα βάλει με τον Αντώνη Σαμαρά», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr