Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν

0
34

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πολλά ταξίδια που έχει κάνει αλλά και τους κινδύνους που αντιμετώπισε.

Αρχικά είπε για το Εθνικό Θέατρο: «Ήμουν από μικρό παιδί μέσα στα μαγαζιά λόγω του πατέρα μου, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θέλω να ακολουθήσω την υποκριτική. Είχα και την ευκαιρία στο εξωτερικό. Το πρώτο μάθημα ζωής ήταν το Εθνικό Θέατρο και το δεύτερο η Αμερική. Όταν πήγα εκεί διευρύνθηκε ο νους μου».

Για τον χαρακτήρα του σημείωσε: «Με τρέφει η μοναχικότητα και ο κάθε ένας πρέπει να το εξασκήσει αυτό. Η ικανότητα να αγαπήσεις τον εαυτό σου θα σε κάνει να αγαπήσεις και τον άλλον. Με όποιον άνθρωπο είμαστε μαζί, του δίνω το αίσθημα ασφάλειας».

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο και πήγαινα να λιποθυμήσω

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, όταν ταξίδευε στην Ινδία, παραλίγο να τον απαγάγουν. «Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές. Είχα αρρωστήσει στην Ινδία και ήμουν για μέρες στο πάτωμα χωρίς βοήθεια, με εμετό και αδυναμίες. Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο και πήγαινα να λιποθυμήσω. Τελικά, ήρθε κάποιος ειδικευόμενος γιατρός νομίζω, μου έκανε μία ένεση, κάτι αντιβιοτικά και συνήλθα. Δεν ξέρω τι είχα», είπε ο ηθοποιός.

«Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν. Για να ταξιδέψεις στην Ινδία χρησιμοποιείς πολύ το τρένο, δεν έχει αεροδρόμιο παντού ούτε καλούς δρόμους για λεωφορείο, αλλά έχει καλό σιδηροδρομικό δίκτυο. Υπήρχαν ψεύτικοι ελεγκτές και εκδότες εισιτηρίων και την πάτησα. Μου είπαν ότι τα συγκεκριμένα εισιτήρια τα βγάζεις έξω από τον σταθμό, τα τουριστικά. Εκεί ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε πείσει για να σε στείλει αλλού στα σύνορα με το Πακιστάν. Εγώ ήξερα ότι αυτά τα μέρη είναι κλειστά λόγω χιονιών και κατάλαβα ότι μου λένε ψέματα. Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λίτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Μου έκλεισαν τον δρόμο όταν πήγα να φύγω και χρησιμοποίησα λίγη βία. Έτρεξα έξω και μπήκα σε ένα ταξί» πρόσθεσε.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τέλος, ο ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελα να συμμετάσχει σε ένα μιούζικαλ, αλλά τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι κάπως δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr