Ναταλία Δραγούμη: «Ανοίγω το περιοδικό και με είδα γυμνή στα τέσσερα» [vid]

0
87

“Ανεβαίνω στη μηχανή και τρέχω μες στη νύχτα να βρω περίπτερο. Ταράχτηκα πολύ, τσαντίστηκα, έκλαιγα” εξομολογείται η Ναταλία Δραγούμη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό που της έτυχε στο ξεκίνημα της καριέρας της το 1997, όταν κυκλοφόρησαν γυμνές της φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Εργένης» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

«Ήταν το πρώτο-πρώτο γύρισμα της ζωής μου σε ταινία και έπρεπε να κάνω μία ολόγυμνη σκηνή με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Είχα ζητήσει να μην υπάρχουν φωτογράφοι στο γύρισμα, γιατί τότε συνηθιζόταν. Ήμουν το πολύ 25 χρονών» ξεκίνησε να διηγείται η Ναταλία Δραγούμη.

«Έγινε η σκηνή. Μου είπαν ότι δεν θα υπάρχει φωτογράφος. Μέσα στο δωμάτιο θα είναι μόνο η κάμερα, ο σκηνοθέτης κι εσείς, τίποτα άλλο. Και μετά θυμάμαι ότι έβλεπα κάπου τους Άγαμους Θύτες και μου λέει ο Άκης Σακελλαρίου, που έπαιζε κι αυτός στην ταινία: είδες το περιοδικό το Ciao; Του λέω: όχι. Και πάω, ανεβαίνω στη μηχανή και τρέχω μες στη νύχτα να βρω περίπτερο» συνέχισε να περιγράφει η ηθοποιός.

«Ανοίγω και βλέπω σαλόνια και βλέπω τον εαυτό μου, γυμνή στα τέσσερα. Ήταν μία ερωτική σκηνή, που ξέρουμε τι εστί Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εγώ δεν ήξερα τότε ότι μπορούν να βγουν από τα πίξελς φωτογραφίες» αποκαλύπτει η Ναταλία Δραγούμη και σοκάρει.

«Ταράχτηκα πολύ, τσαντίστηκα, έκλαιγα. Τι να κάνεις εκείνη την ώρα; Πες μου. Είσαι 25 χρονών, στο ξεκίνημά σου. Να ξεκινήσεις με μηνύσεις; Δεν το σκέφτηκα, γιατί δεν θα έβρισκα το δίκιο μου. Δεν υπέγραψα κάτι πριν, δεν ήξερα» εξομολογείται.

«Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα γυμνά, γιατί είναι τα κινητά, το ένα, το άλλο. Τότε το έδωσε κάποιος από μέσα, απ’ το φιλμ. Δεν είχε βγει ακόμα η ταινία. Δεν το έψαξα παραπάνω, δεν το κυνήγησα, γιατί τότε στην ίδια ταινία μία ηθοποιός κινήθηκε νομικά» τονίζει κλείνοντας η Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr