Ναταλία Γερμανού: Η κρυφή μητέρα της σε σπάνια έξοδο – Η μεγάλη ομοιότητα

0
51

Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού και της….

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τον αείμνηστο πατέρα της Ναταλία Γερμανού, Φρέντυ, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την μητέρα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρούδη.

O πατέρας της παρουσιάστριας απεβίωσε την Παρασκευή 21 Μαΐου 1999, νικημένος σε μικρό χρονικό διάστημα από γενικευμένη κακοήθη νεοπλασία και μέχρι την τελευταία στιγμή είχε στο πλευρό του, τη σύζυγό του, ηθοποιό και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου αλλά και την κόρη του.

Η μητέρα της Ναταλίας Γερμανού είναι η Εριέττα Μαυρούδη, μια γυναίκα γνωστή στον χώρο της διαφήμισης και πρωτοπόρος στο είδος της.

Όπως έχει εξομολογηθεί η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της, στο People το 2010, μεγάλωσε με την γιαγιά της αφού και οι δυο γονείς της ήταν πολύ μικροί ηλικιακά και είχαν ήδη ξεκινήσει τις καριέρες τους.

«Ουσιαστικά με μεγάλωσε η γιαγιά μου η Ελένη, η μαμά του μπαμπά μου, στα Κάτω Πατήσια, στον Άγιο Λουκά. Δεν μεγάλωσα με κανέναν από τους δύο μου γονείς, διότι κανένας τους δεν θα ήταν σε θέση να με μεγαλώσει. Και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχαν την καριέρα τους, δεν θα μπορούσαν να αφοσιωθούν σε ένα παιδί. Όταν οι γονείς μου χώρισαν, η μαμά μου ήταν μόλις 22 χρόνων, πολύ πιτσιρίκα, είχε ήδη ξεκινήσει να ασχολείται με τη διαφήμιση, ήταν πολύ ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη», έχει πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της. Μια ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στα social media είχε γίνει αφορμή για να καταλάβουμε όλοι την μεγάλη αγάπη που έχει για την μητέρα της.

«Απ’ τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά ή κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά». Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν.. Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κιόλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σ αλλάζω με καμιά», έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr