Ναταλία Γερμανού: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο καλύτερα δεν γίνεται»

0
19

Ναταλία Γερμανού: Έκανε δηλώσεις για το μέλλον της εκπομπής και αν συνεχίζεται του χρόνου

Συνέντευξη στο site της Ζήνας Κουτσελίνη και τον Γιώργο Κουτσουρλή παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θα έκανε αλλαγές στο πάνελ της ίδας εκπομπής και αν της αρέσει που ανακυκλώνονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στην τηλεόραση.

Τι απάντησε η γνώστη παρουσιάστρια;

“Στη μέση της χρονιάς αλλαγές κάνει μόνο το κανάλι και μόνο αν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το “όλο και καλύτερα”. Πάντα και στα πάντα ,υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ανανέωσης, προσθηκών” τόνισε η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγές στη σύσταση της ομάδας της εκπομπής.

Όσο για την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων από τις εκπομπές, η ίδια διαχώρισε τη θέση της λέγοντας πως δεν είναι “φαν” του αθλήματος αυτού.

Συγκεκριμένα είπε: “Δεν θα πρέπε να είναι μονόδρομος! Είναι τόσο κουραστικό να βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους ανθρώπους να δίνουν συνεντεύξεις παντού ως “εύκολες λύσεις” ή επειδή “αυτοί κάνουν τα νούμερα”! Προσωπικά προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω, είμαι λάτρης της ποικιλίας και της έκπληξης”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr