Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρώτη φορά απαντάει να είναι ερωτευμένη και αν έχει δεσμό

0
93

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε τι απάντησε στη Σκορδά για τα προσωπικά της

Μια συνέντευξη από καρδιάς στη Φαίη Σκορδά και το νέο της ξεκίνημα το «Πρωινό μας» παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η  πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για το που θα την δούμε τον χειμώνα, τη σχέση με τις κόρες της, αν είναι ερωτευμένη και το μεγάλο «ευχαριστώ». «Ήρθε η ώρα να κάνω τις καινοτομίες που ήθελα. Στην “Ακτή Πειραιώς” θα ξεκινάμε στις 22:30 και η πρώτη νότα θα είναι τραγούδι μου. Κάνω τα live στο Instagram για τον κόσμο που με στήριξε τόσα χρόνια. Ήθελα να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι μπορείτε να με δείτε και χωρίς να πληρώσετε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι τους, χωρίς οικογένεια και τα live στο Instagram είναι πολύ ωραία παρέα», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δυο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια στα παιδιά μου. Τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου, δεν θα το αφήσω πίσω για κανένα λόγο. Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα, συγκινούμαι πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr