Ναυάγιο Λέσβος: Αίσιο τέλος για τους 3 επιβάτες του αλιευτικού που ανετράπη – Διασώθηκαν από το Λιμενικό

0
28

Αίσιο τέλος για τα τρία άτομα που αγνοούνταν μετά την ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε τις βραδινές ώρες την ανατολική Λέσβο και προκάλεσε την ανατροπή του αλιευτικό σκάφους στο οποίο επέβαιναν .

Μετά από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος διασώθηκαν ένας άνδρας και δύο γυναίκες . Οι δύο γυναίκες μεταφέρονται με σκάφος του Λιμενικού Σώματος από την Σκάλα Νέων Κυδωνιών στην πόλη της Μυτιλήνης για περίθαλψη στο νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στο αλιευτικό σκάφος που ανετράπη στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα Τοκμάκια επέβαιναν δύο γυναίκες και ένας άντρας.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Προσοχή χρειάζεται τις επόμενες ώρες σε αρκετές περιοχές, όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που είναι σε ισχύ, αφού θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα. Ήδη, έχουν σημειωθεί πλημμύρες σε Κεφαλλονιά και Μεσολόγγι. Επίσης, στη Ναύπακτο, κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά σε σπίτι στην περιοχή της Παλαιοπαναγίας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 28 Σεπτεμβρίου, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά και η  έχουν επηρεαστεί από ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Τα φαινόμενα πρόκειται να εξασθενήσουν τις βραδινές ώρες, όμως αργότερα θα επηρεαστούν κι άλλες περιοχές. Συγκεκριμένα τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού .

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 18:00 της Δευτέρας 28/9, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr