ΝΔ: Επιβεβαιώνεται το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

0
62

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Σάββατο (27 Ιουνίου) η Νέα Δημοκρατία για την αποκάλυψη των Παραπολιτικών, αναφορικά με τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας που δημοσιεύεται, υπήρχε συνάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου με τον κ. Καμμένο στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του τότε πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη.

Οι σημειώσεις του κ. Τζένου από τη συνάντηση με τον κ. Παπαγγελόπουλο είναι διαφωτιστικές για τις παρακρατικές μεθόδους που ακολουθούσε ο κ. Καμμένος και τη στοχοποίηση των επιτελών της εφημερίδας. «Ζήτημα Δημοκρατίας είναι η αποκάλυψη του παρακράτους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η ΝΔ αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της:

«Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα Παραπολιτικά, αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων.

Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά. Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι  «αρμοί της εξουσίας» στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι’ αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες είναι εκρηκτικό το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα με αφορμή το ηχητικό με τη συνομιλία του πρώην υπουργού Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και δεν έχουν σταματήσει μέχρι τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr