ΝΔ για Ειδικό Δικαστήριο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ξανά την απόφαση α λα καρτ»

0
24

Η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είναι κρίση «α λα καρτ», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία

Η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είναι κρίση «α λα καρτ», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία. «Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη», αναφέρει.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση αυτήν την ώρα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.

» Τη στιγμή που ένας δεύτερος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον στενότερο συνεργάτη του κ.Τσίπρα Ν.Παππά, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Παπαγγελόπουλος, καταδικάζεται και αυτός με το βαρύτατο αδίκημα για ένα δημόσιο λειτουργό, αυτό της παράβασης καθήκοντος, ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την αθώωση της κας Τουλουπάκη!

» Κρίνει, δηλαδή, ξανά την απόφαση α λα καρτ και δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για την καταδίκη και δεύτερου υπουργού του, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται το κράτος δικαίου.

» Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Πηγή: Pagenews.gr