ΝΔ για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Ψεκασμένες θεωρίες» – «Το διαρκές παπατζιλίκι του κυρίου Τσίπρα»

0
34

Ανακοίνωση με σκληρές εκφράσεις εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά το νέο σποτ που κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.  «O ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνητικό κόμμα, σχολιάζοντας το βίντεο το οποίο δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η ΝΔ το χαρακτηρίζει «ψεκασμένο». Το κυβερνητικό κόμμα ως απάντηση, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις 15 Μαΐου, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε την κυβέρνηση επειδή «δεν είχαν ανοίξει ακόμη οι ξενοδοχειακές μονάδες». «Οι διακινητές των ψεκασμένων θεωριών που αγόρευαν με στόμφο στις πλατείες των αγανακτισμένων, νομίζουν ότι ο κοροναϊός τούς έστρωσε νέο πεδίο και συνεχίζουν. Κάποιοι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αναπαράγουν ανοιχτά τα πιο ακραία συνομωσιολογικά παραμύθια, ενώ άλλοι τα σιγοντάρουν μουλωχτά» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Ως απάντηση δε στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του τουρισμού και για να θυμηθούν όλοι το διαρκές παπατζιλίκι του κ. Τσίπρα παραθέτουμε μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, στις 15 Μαΐου σε ανθρώπους του Τουρισμού: «Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη κι ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία». Ας αντιληφθούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2020, δεν είναι 2014. Τους πήραν χαμπάρι».

Το επίμαχο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με το παραπάνω σποτ, κατηγορεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Στο βίντεο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις επιλογές του μετά την καραντίνα.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και η απώλεια των κεκτημένων της περιόδου του lockdown αποτελούν ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία επιχειρεί να τη μεταθέσει στον ίδιο τον λαό. «Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη», υπογραμμίζεται στο νέο σποτ της Κουμουνδούρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr