Νέα Δημοκρατία: «Περιμένουμε απαντήσεις για τα 3 εκατ. ευρώ στο Documento»

0
44

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Κώστα Βαξεβάνη από το «Documento» κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνητικό κόμμα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι:  «Περιμένουμε απαντήσεις για τα 3 εκατομμύρια ευρώ στο Documento».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Με τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, συμπληρώνεται το παζλ του παρακράτους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι Ελληνες μαθαίνουν, δια στόματος των πρωταγωνιστών, αυτά που υποψιάζονταν. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις,από την πλευρά του εργολάβου κι επίδοξου καναλάρχη με τις πλάτες του «μαγαζιού», κ. Καλογρίτσα ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατομμύρια τελικά πήγαν στο Documento (προφανώς όχι για να ενισχυθεί ο αγώνας κατα της διαπλοκής και η «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία, αλλά για να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» του ΣΥΡΙΖΑ.).

Ο κ. Βαξεβάνης απαντά, ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! Ο οποίος, ώ του θαύματος,κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης. Για όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία οφείλουν απαντήσεις ο Α. Τσίπρας και ο Ν. Παππάς που την έστησαν και όλοι οι εργολαβικά εμπλεκόμενοι. Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Πως έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης; Η δικαιοσύνη παράλληλα οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές, των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.

Δηλώσεις από Πέτσα, Θεοδωρικάκο και Άδωνι Γεωργιάδη

Της ανακοίνωσης της ΝΔ προηγήθηκαν δημόσιες τοποθετήσεις από στελέχη της ΝΔ σε σχέση με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα και τα δημοσιεύματα από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στην ανακοίνωσή του λέει: «Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο «μαγαζί», όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες».

«Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς; Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δηλώσεις για το ίδιο θέμα έκαναν και ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος που τόνισε ότι δεν είναι συνέταιρος με τον Χρήστο Καλογρίτσα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάλεσε τον Νίκο Παππά να κάνει μήνυση στον εργολάβο αν όλα αυτά που γράφονται είναι ψέμματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr