Νέα Δημοκρατία: Συζήτηση για την καθημερινότητα των πολιτών, τις μειώσεις φόρων, τις επενδύσεις

0
76

Νέα Δημοκρατία: Συζήτηση με θέμα: «καθημερινότητα πολιτών, μειώσεις φόρων, επενδύσεις και νέες δουλειές» διεξήχθη στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Συζήτηση με θέμα: «καθημερινότητα πολιτών, μειώσεις φόρων, επενδύσεις και νέες δουλειές» διεξήχθη στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Στον συγκεκριμένο θεματικό κύκλο μίλησαν: o Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.

Ενώ, τη συζήτηση προλόγισαν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Το πάνελ πλαισίωσαν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, Ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Χαιρετισμό απηύθυναν  ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας , η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης Θοδωρής Μητράκας, Πρόεδρος ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr