Νέα μέτρα: Έρχονται παρεμβάσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος – Σύσκεψη Μητσοτάκη για τις ανατιμήσεις

0
128

Νέα μέτρα: Σύσκεψη παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τα ενεργειακά, την αξιολόγηση της κατάστασης στη διεθνή αγορά ενέργειας καθώς και τη λήψη πρόσθετων μέτρων στήριξης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Σύσκεψη παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τα ενεργειακά, την αξιολόγηση της κατάστασης στη διεθνή αγορά ενέργειας καθώς και τη λήψη πρόσθετων μέτρων στήριξης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ελλάδα

Ποιοι έδωσαν το παρών

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνος Πετραλιάς και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Τι συζήτησαν

Συζήτησαν τις επιπτώσεις από την πορεία των τιμών στο ρεύμα, στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και στο ύψος του πληθωρισμού και οι διαθέσιμες εναλλακτικές για την πιο στοχευμένη και αποτελεσματική προσαρμογή του πακέτου κρατικών ενισχύσεων προς όλους όσοι πλήττονται. Οι αποφάσεις θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr