Νέα πεζογέφυρα Ποσειδώνος: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την τοποθέτησή της

0
108

Με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, χάρη στη δουλειά των εργαζόμενων, γίνεται από το πρωί η τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οι πρώτες εικόνες από τις εργασίες, από την ανύψωση και την εγκατάστασή της εντυπωσιάζουν τους περαστικούς, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Παραλιακή

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις 12:20 του Σαββάτου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα της Λ. Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, εκτροπές της κυκλοφορίας και εναλλακτικές διαδρομές των οχημάτων που κινούνται στην Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα εξακολουθήσουν χρονικά να ισχύουν μέχρι τις 22:00 του Σαββάτου. Όπως τονίζει η ΕΛ.ΑΣ., «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Για να τοποθετηθεί στις τσιμεντένιες βάσεις η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, χρειάστηκαν ειδικοί γερανοί. Η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος έφθασε σε τμήματα με φορτηγά και συναρμολογήθηκε επιτόπου.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί άδραξαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να τραβήξουν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι πρώτες εικόνες από τη νέα πεζογέφυρα είναι πράγματι εντυπωσιακές.

Αξιοποιήθηκε το τριήμερο για την τοποθέτησή της

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν ευκαιρία να γίνει η τοποθέτηση, καθώς πολύς κόσμος βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει από την Αθήνα μετά την καραντίνα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η έξοδος των ταξιδιωτών εξελίσσεται απολύτως ομαλά, εν αντιθέσει με χθες το απόγευμα όπου η κίνηση ήταν αυξημένη.Έτσι, η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου, από τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς προβλήματα, από τις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας. Σύμφωνα με την Τροχαία, η οποία έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλη την Ελλάδα, η κίνηση σήμερα στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας είναι μειωμένη σε σχέση με χθες το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr