Νεκρός Έλληνας πολίστας κατά τη διάρκεια αγώνα

0
41

Η είδηση του θανάτου του Έλληνα πολίστα κατά τη διάρκεια αγώνα βύθισε στη θλίψη την πόλη της Πάτρας, με την εν λόγω πόλη να θρηνεί για την απώλειά του.

Ο λόγος για τον αθλητή της ΝΕΠ Κωνσταντίνο Αντίοχο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (5 Νοεμβρίου) σε ηλικία 43 ετών την ώρα της προπόνησης, κατά τη διάρκεια προπονητικού φιλικού με τον ΝΟΠ. Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1977 και ήταν ο μικρότερος γιος του Φίλιππα Αντίοχου ενώ από μικρός έπαιζε πόλο στα χνάρια του αδελφού του, Λάμπρου.

Σύμφωνα με το sportin είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ξεκίνησε βασικός. Σε εκείνο το σημείο αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Φώτη Γιαννόπουλο και έκατσε, όπως όλοι οι αναπληρωματικοί, στο πλακάκι στην πισίνα. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο νερό. Ο πρώτος που αντιλήφθηκε το τραγικό γεγονός ήταν ο συμπαίκτης του, Παναγιώτης Ορφανός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον έβγαλαν από το νερό και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, όταν βγήκε από την πισίνα λιποθύμησε και του έκαναν τεχνητή αναπνοή ενώ έκαναν και χρήση απινιδωτή. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου δεν κατέστη δυνατόν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Έτσι, αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανάτου του ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακό πρόβλημα, χωρίς όμως ο ίδιος να είχε προηγούμενο ιστορικό. Ήταν εν ενεργεία αθλητής, μη καπνιστής και δεν είχε εκφράσει παράπονα για ενοχλήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr