Νεκρός ποδοσφαιριστής στην Καβάλα

0
72

Θλίψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για τον άδικο χαμό ενός 26χρονου αθλητή. Πρόκειται για τον Μάνο Καζαντζόγλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε μεταβεί σε ορεινή περιοχή για άθληση. Το τελευταίο διάστημα συνήθιζε να το κάνει καθώς όλες οι δραστηριότητες είχαν σταματήσει εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης ο 26χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του του κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 753 μέτρων στη βόρεια πλευρά του Παγγαίου Όρους. Γρήγορα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου είχε καταγωγή από το Παλαιοχώρι και τη Νικήσιανη Καβάλας, δύο γειτονικά χωριά στη βόρεια πλευρά του δήμου Παγγαίου, και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Αγωνίστηκε στον ΑΣ Παγγαίο, αλλά και τρία χρόνια στον σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όπου είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας, ενώ από φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.

Πηγή: Pagenews.gr