Νέο κόμμα ανακοινώνει ο Κόκκαλης

0
63

Σύμφωνα με πληροφοριες του flash.gr νέο κόμμα αναμένεται να προκύψει τις επόμενες μέρες που θα κινείται στον χώρο της κεντροδεξιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της κίνησης αυτής ηγείται ο Βασίλης Κόκκαλης, πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η διάλυση του κόμματος του Πάνου Καμμένου σε συνδυασμό με την στροφή της ΝΔ στην πιο σκληρή δεξιά, δημιουργεί ανακατατάξεις στον χώρο της κεντροδεξιάς.

Είχε προαναγγελθεί για αρχές Μάρτη αλλά αναβλήθηκε λόγω του lockdown

Ο νέος φορέας θα έχει πυρήνα στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τοπικές οργανώσεις των ΑΝΕΛ μετριοπαθών προοδευτικών απόψεων και άλλα κόμματα εντός δημοκρατικού τόξου. Η ανακοίνωση του φορέα είχε προαναγγελθεί για τις αρχές Μαρτίου 2020 αλλά ακυρώθηκε επ΄ αόριστο λόγω της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από την πανδημία που έπληξε την χώρα. Βέβαια ο Βασίλης Κόκκαλης στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος και όπως φαίνεται οι σχέσεις του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένουν σε στενό επίπεδο.

Ο Χρήστος Πέππας είναι ιδρυτικό μέλος τις νέας κίνησης – Τι δηλώνει

Ο Χρήστος Πέππας, ιδρυτικό μέλος του νέου φορέα και πρώην αντιπρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Πολυτέκνων Αθηνών μας είπε για το κυοφορούμενο πολιτικό σχηματισμό: “Ο κορονοϊός δημιούργησε ένα τεράστιο πολιτικό Οποίος καταφέρει και συμπληρώσει αυτό το κενό θα καθορίσει και το μέλλον της χώρας μας Καθώς ο κοινωνικός και οικονομικός αντίκτυπος του κορονοϊού γίνεται πλέον πιο ορατός ο κόσμος αναρωτιέται έντονα ποια ηθική και πολιτική στάση θα επικρατήσει Θα είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ηθικές αξίες και τα υψηλά ιδανικά είναι απαραίτητα για την κοινωνική ευημερία η αυτοί που πιστεύουν ότι η ανάγκη για επιβίωση ακυρώνει τις ηθικές αξίες όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα

Αυτή την στιγμή μια μεγάλη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ εκείνων που θέλουν να διατηρήσουν το κοινωνικό κράτος και εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν τα τελευταία απομεινάρια του Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τώρα ότι αυτοί οι ηγέτες δεν ήταν και δεν είναι οι ηγέτες της Ελλαδος όπως ισχυρίστηκαν από την αρχή αλλά στην πραγματικότητα είναι μισθοφόροι του Νεοφιλελευθερισμού Το ερώτημα είναι ποιος θα καλύψει αυτό το πολιτικό κενό”

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το όνομα του πολιτικού φορέα θα προκαλέσει αρκετά σχόλια. Αναμένουμε

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr