Νετανιάχου: «Τρομοκρατική επίθεση» το επεισόδιο στα σύνορα με την Αίγυπτο

0
47

Τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε σήμερα ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τη δολοφονία των τριών στρατιωτών

Τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε σήμερα ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τη δολοφονία των τριών στρατιωτών από αιγύπτιο συνοριακό φρουρό, μετά το επεισόδιο στα σύνορα των δύο χωρών, κατά το οποίο σκοτώθηκαν οι τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες και ένας Αιγύπτιος αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας. Ο ισραηλινός Πρωθυπουργός ζήτησε επίσης να διεξαχθεί πλήρης κοινή έρευνα με το Κάιρο.

«Το Ισραήλ διαβίβασε ένα σαφές μήνυμα στην αιγυπτιακή κυβέρνηση. Περιμένουμε ότι η κοινή έρευνα θα είναι εξαντλητική και ενδελεχής», δήλωσε ο Νετανιάχου απευθυνόμενος στο υπουργικό συμβούλιό του σε σχόλιά του για το χθεσινό επεισόδιο που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Θα ανανεώσουμε διαδικασίες και μεθόδους επιχειρήσεων και επίσης τα μέτρα για να μειωθεί στο ελάχιστο το λαθρεμπόριο και να διασφαλιστεί ότι τραγικές τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή, δεν θα συμβούν ξανά», πρόσθεσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Πηγή: Pagenews.gr