Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Τι έκανε ο Μητσοτάκης όταν του ανακοίνωσε ότι είναι gay

0
57

«Όταν του το είπα μου απάντησε…»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή και σε μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα που έκανε με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε και στους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

«Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή θεωρώ ότι δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται ή να το κρύβει. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι όταν θα έχω μπει στην πολιτική θα έρθει και θα μου πει ‘σε κρατάω και θα το αποκαλύψω’ και θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας» είπε αρχικά.

«Έγραψε και μία προοδευτική υποτίθεται εφημερίδα ότι εγώ το κάνω για να διαφημίσω την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί στο σπίτι μου με το έλατο πίσω και να πω ότι είμαι με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξέρω ότι θα κριθώ λίγο πιο αυστηρά» είπε σε άλλο σημείο.

«Δεν έχω αλλάξει το ποιος είμαι και νομίζω ότι η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια και στρέιτ να ήμουν. Και στρέιτ να ήμουν, προτιμώ να μιλά για μένα η δουλειά μου από το να κάνω lifestyle εμφανίσεις» σημείωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πώς αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν του μίλησε για τη σεξουαλικότητά του;

«Όταν μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα »παιδιά το ξέρετε ότι είμαι gay ε;». Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός και να του πω »κοίτα, δεν θέλω να σου δημιουργήσω πρόβλημα ενδεχομένως, γιατί μπορεί ένα κομμάτι του κοινού να αντιδράσει σε αυτό». Όταν του το είπα μου απάντησε: »Ναι… και;» και κάπου εκεί τελείωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Στην ερώτηση γιατί δεν προχωρά η κυβέρνηση στην απόφαση να επιτραπεί πολιτικός γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών αλλά και υιοθεσία παιδιών, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης απάντησε: «Θεωρώ ότι θα γίνει και θα γίνει αρκετά σύντομα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr