Νίκος Δένδιας: Ελλάδα και Ισραήλ παραμένουν σε στενό συντονισμό

0
61

Νίκος Δένδιας: Για στενή συνεργασία και συντονισμό μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Νίκος Δένδιας και Γιαΐρ Λαπίντ.

Για στενή συνεργασία και συντονισμό μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Νίκος Δένδιας και Γιαΐρ Λαπίντ. Κατά τη συνομιλία τους, συζήτησαν για διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ουκρανία.

«Είχα σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογό μου του Ισραήλ Yair Lapid. Συνομιλήσαμε σχετικά με διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ουκρανία, και συμφωνήσαμε ότι Ελλάδα & Ισραήλ θα παραμείνουν σε στενό συντονισμό» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

Ι held a phone conversation today with my #Israel counterpart @yairlapid. We discussed various issues of common interest with a focus on the developments in #Ukraine & agreed that 🇬🇷&🇮🇱 will remain in close coordination. pic.twitter.com/K9NPlEMrje

— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 15, 2022

Σε ανάρτηση της ισραηλινής πρεσβείας για την επικοινωνία επισημαίνεται πως «συζήτησαν πληθώρα θεμάτων ενδιαφέροντος για τις δύο χώρες, με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία» και «αποφάσισαν να διατηρήσουν στενή επαφή και να συνεχίσουν τις στενές διαβουλεύσεις».

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr