Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Αλλάζουν τα δεδομένα με τη φυγή Πιτίνο

0
110

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Ήταν γνωστό πως οι σχέσεις του 30χρονου γκαρντ με τον Ρικ Πιτίνο δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Αμερικανός προπονητής κατά την παρουσία του στο «Τριφύλλι» έδειξε με κάθε τρόπο πως δεν υπολόγιζε τον Έλληνα παίκτη θέτοντάς τον στο περιθώριο ακόμη και σε στιγμές που η παρουσία του κρινόταν αναγκαία.

Ο έμπειρος γκαρντ μάλιστα βλέποντας τη κατάσταση να μην αλλάζει έβαλε στο μυαλό του σκέψεις οριστικής αποχώρησης από την ομάδα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή πολύ κοντά στο να κλείσει σε ομάδα που αγωνίζεται σταθερά στο Basketball Champions League βρίσκοντας εκεί τον χρόνο που του στέρησε ο Ρικ Πιτίνο.

Η φυγή του Αμερικανού προπονητή για τις ΗΠΑ και την ανάληψη ομάδας του κολεγιακού πρωταθλήματος αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα, με τον Νίκο Παππά να περιμένει με αγωνία το όνομα του διαδόχου του Πιτίνο. Σε θετική έκβαση της υπόθεσης θεωρείται δεδομένο πως ο 30χρονος θα βρεθεί και πάλι στις επιλογές των «Πράσινων». Σε αντίθετη περίπτωση – αν δηλαδή ο προπονητής που θα έρθει συνεχίσει στα χνάρια του Πιτίνο – τότε ο Έλληνας γκαρντ θα αποχωρήσει και τυπικά από την αγαπημένη του ομάδα.

Θυμίζουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην έχουν μπει ακόμη σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση του.

Πηγή: Pagenews.gr