Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Πρόταση να παραμείνει «πράσινος»

0
50

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Την παραμονή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό φαίνεται να επιθυμεί η διοίκηση των «πρασίνων». Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Eurohoops, η διοίκηση της ΚΑΕ επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Έλληνα γκαρντ, με μειωμένες ωστόσο αποδοχές. Θα δεχτεί άραγε ο 30χρονος;

Ο Νίκος Παππάς υπενθυμίζεται πως έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, το οποίο προβλέπει ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται υπερβολικό τόσο για την προσφορά του όσο και για τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Σημειώνεται, πως οι ιθύνοντες της ομάδας μπορεί να επιθυμούν την παραμονή του στο ΟΑΚΑ, την τελική απόφαση όμως θα την πάρει ο νέος προπονητής της ομάδας. Όλα αυτά έχοντας κατά νου πως ο παίκτης μπορεί να επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του ωστόσο επί Πιτίνο δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που αναζήτησε.

 «Όλα ανοιχτά το καλοκαίρι – Ξέρω πως με αγαπούν»

Τις προηγούμενες ημέρες ο Έλληνας γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στον B.D. Foxmoor των Active Member. Σε αυτή μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια. Τόνισε πως για το καλοκαίρι τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα αναζητήσει άλλο σταθμό στη καριέρα του. «Ελπίζω να μην σε ακούσουν, γιατί θα μου δώσουν τον βασικό με αυτά που λες. Αν ακούσουν ότι θέλω να μείνω πολύ, θα μου δώσουν τον βασικό. Όχι, όχι, όλα καλά. Είμαι σε ένα περιβάλλον που με ξέρουν. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Ό,τι και να γίνει, δεν βαριέσαι. Αν χρειαστεί να αλλάξω περιβάλλον, θα αλλάξω. Να σου πω και την αλήθεια, θα πρέπει. Δεν θα σταματήσω ακόμα. Δεν θα έχω κάτι άλλο να κάνω. Αν αλλάξω περιβάλλον, θα συνεχίσω να παίζω».

Πηγή: Pagenews.gr