Νίκος Παππάς: Σύμφωνος με τη Θύρα 13 ο Έλληνας γκαρντ

0
48

Αν και από το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Παππάς συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον σύλλογο και να εκφράζει την άποψή του για τα τεκταινόμενα. Όπως έκανε και αυτή τη φορά.

Ο άλλοτε γκαρντ του «εξάστερου» λοιπόν, και νυν μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, έδειξε με τον δικό του τρόπο πως βρίσκεται στην ίδια πλευρά με την Θύρα 13, η οποία απαιτεί από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη και να αποχωρήσει. Οι οργανωμένοι οπαδοί των «πρασίνων» ανάρτησαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση στον λογαριασμό τους στο Instagram, με τον Νίκο Παππά να κάνει «like» δείχνοντας έτσι την συμφωνία του προς αυτή.

Η ανάρτηση:

«Παράδωσε τις μετοχές χωρίς χρέη και τέλος»

Χθες, η Θύρα 13 απαίτησε με ανακοίνωσή της την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ, αφού πρώτα διευθετήσει τα χρέη της. Το δυναμικότερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», αρχικά ανέφερε: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος. Από τη μέρα που ανέλαβες τις τύχες της ΠΑΕ, έχεις μικρύνει τον σύλλογο επικίνδυνα. Μια μικρή ανασκόπηση θα φρεσκάρει σε όλους τη μνήμη!

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβες, αν και πολύς κόσμος είχε πολλές ενστάσεις για το ποιόν σου, η Θύρα 13 σε στήριξε και γλίτωσε η ομάδα από διοίκηση πρωτοδικείου. Μεγάλο το λάθος μας και ΦΤΑΙΜΕ. Το παραδεχόμαστε, ότι μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε τώρα η αδράνεια και η απάθεια μας έγιναν όπλο σου. Όσο εμείς κοιτούσαμε όνειρα, βλέψεις και κόσμο άλλων ‘’θρησκειών’’, εσύ είχες ήδη αρχίσει το δηλητηριώδες σχέδιο σου. Είμαστε άνδρες και κάναμε λάθη που τα πληρώνουμε δαπανηρά τώρα. Γιατί οι άνδρες αυτό κάνουν, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, πράγμα που αμφισβητούμε σε εσένα», ανέφεραν αρχικά και συνέχισαν: «Σε αφήσαμε να δείξεις τι είσαι. Αλλά ο μανδύας που φόραγες χρόνια, μας τύφλωνε και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Όμως με τη στάση σου μέσα στο χρόνο έδειξες ότι είσαι ένας κακοήθης που παίζεις με την ιστορία και την ψυχές του πονεμένου κόσμου. Από που να αρχίσουμε;».

Στη συνέχεια άρχισε να απαριθμεί συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τη πρόσληψη του αστείου στραματσιόνι και κάθε τιποτένιου προπονητή; Το τράβηγμα της πρίζας που έμελλε να φέρει τη στάση πληρωμών και την διόγκωση των χρεών σε τεράστια νούμερα; Ότι εξέδιδες ανακοινώσεις μέσω της ΠΑΕ με πολιτικό περιεχόμενο;

Το κλείσιμο της Θύρας 13 για δικά σου πολιτικά παιχνίδια; Την διάλυση και τη στάση της ομάδας για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να ανεβάσεις ξανά τα χρέη της ομάδας στα ύψη; Τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλήρη απαξίωση της;

Την μη καταβολή των χρημάτων στον ερασιτέχνη; Για την ‘’νύχτα στο Παλέρμο’’ όπου πήγες να ρίξεις τον ενδοξότερο σύλλογο στην β’ εθνική και τον κερδοσκοπικό νόμο; Για τους δήθεν ευρωπαίοαραβοανατολικούς αγοραστές της ΠΑΕ; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Είναι άπειρα τα παραδείγματα τα οποία δε χωράνε σε μία ανακοίνωση φτάνοντας μέχρι τη σημερινή κατάντια».

Ολοκληρώνοντας, η ανακοίνωση που υπογράφουν οι σύνδεσμοι Αθήνας, Ζωγραφου, Καματερού, Πατησίων, West Block, Επαρχίας, Κύπρου και Ευρώπης, αναφέρει: «Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρίσκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις..».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr