Ντάνι Άλβες: Ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια η εισαγγελική πρόταση

0
32

Ο Ντάνι Άλβες αναμένεται να δικαστεί μέσα στο 2023 για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα ηλικίας 23 ετών, ενώ η πρόταση της εισαγγελίας είναι για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει υπό κράτηση για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου και το εισαγγελικό γραφείο που ερευνά τη συγκεκριμένη καταγγελία ανακοίνωσε ότι ο 39χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει από δίκη μέσα στο 2023, καθώς η διαδικασία “κυλά” γρήγορα.

Η πρόταση της εισαγγελίας για τον Ντάνι Άλβες αναμένεται να ζητήσει υψηλή ποινή εις βάρος του, καθώς αντιμετωπίζει “αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης με διείσδυση του άρθρου 179 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 12 ετών“.

Ωστόσο η ποινή αυτή αναμένεται να επεκταθεί στα οκτώ χρόνια, καθώς η γυναίκα φέρεται να εξαπατήθηκε από τον Ντάνι Άλβες να μπει στο μπάνιο του κλαμπ και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση, επομένως με την επιβαρυντική αυτή πράξη η ποινή θα είναι οκτώ με δέκα χρόνια, αν φυσικά κριθεί ένοχος.

Πηγή: Pagenews.gr