Ντιέγκο Μαραντόνα αιμάτωμα: Πέτυχε η επέμβαση – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

0
15

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα κατάφερε. Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και από εδώ και πέρα θα βρίσκεται σε έναν ειδικό χώρο για να αναρρώσει. Ο προσωπικός του γιατρός και φίλος του, Λεοπόλδο Λούκε ανακοίνωσε ότι ο Ντιεγκίτο είναι καλά, έχει καλή διάθεση και μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία μαζί. Όπως βλέπετε παρακάτω, ο Μαραντόνα έχει ακόμα έναν μεγάλο επίδεσμο στο κεφάλι του.

Ο Λούκε δήλωσε: «Ο Ντιέγκο είναι φανταστικά. Θέλω να συνεχίσει τη δουλειά για την ανάρρωσή του. Δίπλα του είναι μια μεγάλη ομάδα γιατρών, όπως κι εγώ». Η είδηση ότι ό Ντιέγκο τα κατάφερε φυσικά είναι από τις πρώτες ειδήσεις σε πολλά διενθή ΜΜΕ, κάποια εκ των οποίων είχαν συνδεθεί live ενώ ο Μαραντόνα έπαιρνε εξιτήριο.

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις από το Twitter

Να θυμίσουμε ότι ο Ντιέγκο γιόρτασε στις 30 Οκτωβρίου τα 60α του γενέθλια, πήγε για λίγο να επισκεφθεί τους παίκτες του στην ομαδα της Χιμνάσια Λα Πλάτα για να του ευχηθούν, αλλά όλοι έβλεπαν ότι είναι πάρα πολύ καταπονημένος. Τελικά, κάτω από την πίεση της κόρης του, Τζανίνα μπήκε στο νοσοκομείο, όπου του έγινε άμεσα επέμβαση καθώς βρήκαν ότι είχε υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr