Ντουκρουέ Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί στην αγγλική ομάδα ως σύμβουλος

0
15

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουί Ντουκρουέ, γιο της πριγκίπισσας Στεφανί. Η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε αφού ήταν κάτι που είχε γραφτεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό για την αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως σημειώνει το fosonline.gr, ένα από τα σενάρια ήθελε τον 28χρονο να συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα ο Ντουκρουέ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγγλική ομάδα που είναι στη 19η θέση της Championship αυτή τη στιγμή.

Η ανάρτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Twitter

Τι who is who του Ντουκρουέ

Ο Ντουκρουέ έχει γεννηθεί το 1992, είναι γιος της πριγκίπισσας Στεφανί και κατείχε θέση στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό. Ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος και ήταν ένας από τους βασικούς συνεργάτες του πανίσχυρου Ντμίτρι Ριμπολόβλέφ, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Μονακό.

Ακόμη είναι ανιψιός του Πρίγκηπα Αλβέρτου του ΙΙ και 15ος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου στο πριγκιπάτο του Μονακό. Επιπλέον, έχει σπουδάσει σε Γαλλία και ΗΠΑ και το αντικείμενο του είναι το Sports Management. Στη Μονακό είχε δουλέψει και ως σκάουτ και στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει τον ρόλο του συμβούλου σε διεθνή θέματα.

Τη διετή συμφωνία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr