Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη είναι το νέο ζευγάρι του J2US

0
52

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ερμήνευσε Στέφανο Κορκολή, «έχασε» τα λόγια του, ωστόσο ο κόσμος τον στήριξε.

Ένα νέο, μυστικό ζευγάρι επιφύλασσε το J2US στο νέο του επεισόδιο που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης προετοίμαζε το τηλεοπτικό κοινό από το ξεκίνημα για να αποκαλύψει τους νέους… εισβολείς λίγο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη. Το νέο ζευγάρι, μάλιστα, κλήθηκε να ερμηνεύσει το πρώτο του κομμάτι χωρίς, ωστόσο, να έχουν κάνει αρκετές πρόβες όπως τόνισε και ο παρουσιαστής του J2US. «Καρδιά μου λιώνω» σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Βασίλη Μαστροκώστα ερμήνευσε ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πλάι στην επαγγελματία παρτενέρ του.

«Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11. Σήμερα κάναμε ένα λαθάκι αλλά εντάξει. Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παμαμιχαήλ στην παρθενική του πρώτη εμφάνιση στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου.

«Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι εκεί που βρίσκεται η ορχήστρα και να παίζω πλήκτρα. Τώρα είναι το αντίθετο οπότε εντάξει. Σέβομαι όλα τα παιδιά που είναι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο» συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη αμέσως μετά την πρώτη σκηνική του προσπάθεια στο μουσικό σόου του Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr