Ο Γιοβάνοβιτς θα εμπιστευτεί τον Ιούλιο όσους γνωρίζει

0
57

Οι πρώτες «μάχες» το Παναθηναϊκού, τις οποίες ο Γιοβάνοβιτς θα τις δώσει με παίκτες που εμπιστεύεται.

Ο κόσμος ανυπομονεί για μεταγραφές, θέλει να διαβάζει, να μαθαίνει, να ακούει για παίκτες που είναι πιθανό να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας του. Αλλωστε δεν είναι κρυφό πως στην Ελλάδα έχουμε πολλούς… προπονητές. Ασχολούμαστε με τις τακτικές, κρίνουμε τον κάθε προπονητή και τι θα μπορούσε να κάνει ή τι θα κάναμε εμείς καλύτερα από εκείνον! Συχνό φαινόμενο.

Στον Παναθηναϊκό που είναι αλήθεια πως έχει προκύψει καθυστέρηση στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους όσον αφορά την υλοποίηση του σχεδιασμού, ο κόσμος είναι περισσότερο ανυπόμονος. Θέλει να δει την ομάδα του να ενισχύεται και το θέλει τώρα! Είναι ωστόσο παραπάνω από προφανές πως οι πράσινοι στα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια μέσα στη σεζόν θα πάνε με τον περσινό κορμό.

Αυτούς ξέρει, αυτούς θα εμπιστευτεί ο Γιοβάνοβιτς, ίσως με 1-2 αλλαγές. Είναι δεδομένο πως έως τότε θα έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως αυτές οι μεταγραφές θα αγωνιστούν κιόλας στα πρώτα παιχνίδια που θα αφορούν τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Σέρβος δεν θα ρισκάρει να αλλάξει πολλούς από τους βασικούς με τους οποίους δούλεψε πέρυσι. Οι οποίοι τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει. Δεν μπορούμε δηλαδή να σκεφτούμε μια ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που δε θα έχει Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη ή Σπόραρ. Δηλαδή εννιά παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ, συν τον Κώτσιρα για το δεξί άκρο.

Ισως ο παίκτης που θα έρθει για αντί – Κουρμπέλης να είναι ο μοναδικός που θα δούμε στα τέλη Ιουλίου να αγωνίζεται στην αρχική ενδεκάδα. Αλλά δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και έντεκα στους έντεκα «περσινούς».

Ούτε κακό είναι, ούτε κάτι που θα δίνει λιγότερες πιθανότητες στον Παναθηναϊκό. Το αντίθετο. Μια ομάδα που ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλον μπορεί να μπει σε μια καλοκαιρινή δοκιμασία περισσότερο έτοιμη από κάποια που θα έχει πολλές αλλαγές.

Πηγή: Pagenews.gr