Ο Πάλλης της ΥΠΥΤ που κατέκρινε τα στολίδια στο Υπ.Μετανάστευσης ήταν στην εκδήλωση και εκθείαζε στο Facebook

0
52

Η υπόθεση με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έφερε στην επιφάνεια για ακόμη μία φορά το πόσο ευτελισμένος είναι ο θεσμός του συνδικαλισμού.

Η υπόθεση με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έφερε στην επιφάνεια για ακόμη μία φορά το πόσο ευτελισμένος είναι ο θεσμός του συνδικαλισμού.

Η κριτική που ασκήθηκε στο πρόσωπο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος εμφανιζόταν σε ένα από τα στολίδια, όπως και δεκάδες άλλοι εργαζόμενοι έφτασε μέχρι και στην ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται ότι οι υπάλληλοι αναφέρουν ότι έλαβαν εντολές για συμμετοχή στην φωταγώγηση του δέντρου και στην κατασκευή των στολιδιών και πως δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα βιντεοσκοπηθεί η συμμετοχή τους και θα αναρτηθεί στα social media, όμως τα γεγονότα απέχουν παρασάγγας.

Αυτό άλλωστε γίνεται εύκολα αντιληπτό με μία αναζήτηση στα social media, στα οποία ο Πρόεδρος Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Εισηγητής Γραμματειακής Υποστήριξης & Διοικητηκής Μέριμνας, Γιάννης Πάλλας, εμφανίζεται να έχει ο ίδιος αναρτήσει θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία των εργαζομένων να κατασκευάσουν στολίδια με τα πρόσωπά τους.

Τι έγραφε ο κ. Πάλλας στην ανάρτηση την οποία και κατέβασε:

«Ξέρετε ότι δεν “μασαω” τα λόγια μου.… Ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σύλλογου Υπαλλήλων Υποδοχης και Ταυτοποίησης πολιτών Τρίτων χωρών βρίσκω την ιδέα εξαιρετική και έξυπνη στο πνεύμα των εορτών. Άνθρωπο κεντρική και καλοπροαιρετη από πλευράς της πολιτικής και Διοικητικής ηγεσίας του Υπουργείου για τους υπαλλήλους του Υπουργείου κεντρικά και περιφερειακά (των δομών) που αποτελούν βασικό πυλώνα του Μεταναστευτικου και όλα αυτά τα χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης!!!

Μακάρι το πνεύμα και το νοημα της sυγκεκριμενης ενέργειας να διακατέχει την ηγεσία του Υπουργείου και στα υπόλοιπα θέματα και αιτήματα των εργαζομένων που είναι σε γνώση τους και δεν θα πάψουμε ποτέ να διεκδικούμε την λύση τους!!! (Αυτά για όσους κάνουν κακοπροαιρετη κριτική για πολιτικούς ή άλλους λόγους). Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, ειρηνη και ευτυχία!!!».

Θα έλεγε κανείς πως το θέμα θα είχε τελειώσει εκεί, ωστόσο προφανώς ο κ. Πάλλας αντιλαμβανόμενος την δυναμική του θέματος στα social media, κατέβασε την ανάρτησή του και βρέθηκε να είναι ένας από τους συμμετέχοντες του κειμένου που καθύβριζε την πρωτοβουλία του Υπουργείου με ψεύδη.

Άλλωστε ο κ. Πάλλας ο οποίος άλλαξε απόψεις εντός λίγων ωρών είχε δώσει το παρών στην εν λόγω εκδήλωση όπως καταμαρτυρούν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Το περιστατικό είναι άλλη μία υπενθύμιση πως πολλοί συνδικαλιστές εκμεταλλεύονται τον ρόλο τους και πάνε όπου φυσάει ο άνεμο. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δηλαδή…

ΥΓ. και για τους λάτρεις του μυστηρίου, ο κ. Πάλλας φαίνεται να μην έχει βρεθεί στο Υπουργείο από την επίμαχη μέρα.

Πηγή: editorial.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr