Ο Πούτιν ζητάει αυστηρότερη αντιτρομοκρατική ασφάλεια

0
35

Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στη Ρωσία, με τον Β. Πούτιν να συζητά ακόμα την μετατροπή της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης»

Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στη Ρωσία, με τον Β. Πούτιν να συζητά ακόμα την μετατροπή της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» σε «πόλεμο» και να ζητάει αυστηρότερα μέτρα στην αντιτρομοκρατική φύλαξη κρατικών εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με όσα προβάλλουν εδώ και αρκετή ώρα ρωσικά κρατικά μέσα, ο Ρώσος πρόεδρος είχε εκτενή ενημέρωση από τον υπουργό Εσωτερικών της Ομοσπονδίας αναφορικά με το επίπεδο αντιτρομοκρατικής ασφάλειας κρατικών κτιρίων και εθνικής σημασίας περιοχών της Ρωσίας.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας συνεχίζει να συνεδριάζει στον απόηχο των πρόσφατων επιθετικών ενεργειών.

Οι ενέργειες αυτές χαρακτηρίζονται από τα ρωσικά μέσα σαν «ουκρανικές», σαν «ενέργειες από σαμποτέρ του Κιέβου» ή σαν «τρομοκρατικές πράξεις».

Οι ισχυρισμοί και οι χαρακτηρισμοί αυτοί του καθεστώτος έχουν εντούτοις τύχει σημαντικής αμφισβήτησης από την ίδια την κυβέρνηση του Κιέβου, καθώς και από άλλες κυβερνητικές πλειοψηφίες του δυτικού κόσμου.

Πηγή: Pagenews.gr