ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η κρητική ομάδα ζητάει να γίνει το ματς με φιλάθλους

0
56

Ο ΟΦΗ ζητάει, με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων της Super League, το ματς με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο να γίνει παρουσία φιλάθλων. Το συγκεκριμένο ματς έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 15 Ιουλίου στο «Γεντί Κουλέ».

Πιο συγκεκριμένα, η κρητική ΠΑΕ στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας ζήτησε επίσημα να διοργανώσει με φιλάθλους τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με το αίτημα να γίνεται ομόφωνα αποδεκτό από τις υπόλοιπες ομάδες. Το έγγραφο θα σταλεί στην υγειονομική επιτροπή, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση.

Η ομάδα του Ηρακλείου ξεκαθάρισε ότι η ίδια αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διοργάνωση του αγώνα παρουσίας κόσμου στις εξέδρες.

Η ανακοίνωση της Super League

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα 8ης-10ης αγωνιστικής των Play Off. Ομόφωνα αποφασίστηκε να εκκινήσει η διαδικασία προσκλήσεως υποβολής ενδιαφέροντος για την ασφαλιστική κάλυψη ποδοσφαιριστών ΠΑE-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά, ώστε οι έλεγχοι COVID-19, βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1, να είναι υποχρεωτικοί και όχι να συνίσταται η διενέργειά τους, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ–Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Στη συνεδρίαση της Λίγκας ζητήσαμε επίσημα να διοργανώσουμε με φιλάθλους τον τελευταίο εντός έδρας αγώνας μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Εννοείται ότι έχουμε τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού στο αίτημά μας για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής.

Το αίτημα έγινε ομόφωνα αποδεκτό απ’τις ομάδες. Άμεσα θα κατατεθεί αίτημα προς την υγειονομική επιτροπή, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση. Όπως άλλωστε έχουμε πει εδώ και καιρό, ως ΠΑΕ ΟΦΗ δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε το θέμα, παρά την πρώτη αρνητική εισήγηση της επιτροπής.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή έστω ενός αγώνα με κόσμο, ο οποίος ουσιαστικά θα αποτελέσει τεστ για τη συνέχεια και φυσικά για όλες τις ομάδες ενόψει της νέας σεζόν».

Το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών των play off:

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 11 Ιουλιου

ΟΦΗ – Άρης (21.30, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)

Κυριακή 12 Ιουλίου

ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ (20:00, ΟΑΚΑ)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21:45, Γέωργιος Καραϊσκάκης)

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Άρης – Παναθηναϊκός (19:15, Κλεάνθης Βικελίδης)

ΟΦΗ – Ολυμπιακός (19:15, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (21:30, ΟΑΚΑ)

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 19 Ιουλίου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00, Γεώργιος Καραϊσκάκης)

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (20:00, ΟΑΚΑ)

ΠΑΟΚ – Άρης (20:00, Γήπεδο Τούμπας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr