Οι συντελεστές της παράστασης «Για μια ζωή» απαντούν σε αδιάκριτες ερωτήσεις

0
34

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση στην οποία συμμετάσχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σε απόσπασμα της εκπομπής της Βάσως Λασκαράκη εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, δίνοντας έτσι τέλος στις συζητήσεις του περασμένου διαστήματος.

Μάλιστα, η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια, είχε εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή της σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, για τις ερωτήσεις που δέχεται για τον πρώην σύζυγό της.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση στην οποία συμμετάσχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν αν «ο έρωτας με έρωτα περνάει», με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντά: «Αναλόγως. Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου».

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη συνάντηση που είχε με μια πρώην σύντροφό του: «Ξαφνικά εμφανίστηκε προχθές μια φίλη μου πολύ αγαπημένη από το παρελθόν, συγκινήθηκα πολύ και ήταν σαν ένα μεγάλο δώρο».

Μόλις ολοκληρώθηκε το απόσπασμα, το λόγο πήρε η Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας τα εξής: «Α, όχι παιδιά, αυτά με τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες, βγες, πρώην, ήρθαν, έκαναν, δεν… Πολύ δύσκολα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr