Οικονόμου: Δυσάρεστη εξέλιξη με την κ. Σπυράκη

0
54

«Ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη» τόνισε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη

«Ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη» τόνισε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη, ενώ προσέθεσε ότι «μέχρι να αποσαφηνιστεί το τι έχει γίνει ανεστάλη η ιδιότητά της. Όσο κρατά η αναστολή, δεν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία. Οφείλουμε να είμαστε καθαροί και άμεσοι προς τον κόσμο».

Παράλληλα ο κ. Οικονόμου προσέθεσε ότι η κυβέρνηση δεν ήταν ενημερωμένη για την έρευνα στην κ. Σπυράκη: «Δεν είχαμε ενημερωθεί για την έρευνα. Πιστεύουμε ότι η κ. Σπυράκη θα δικαιωθεί στο τέλος. Κινηθήκαμε έτσι ώστε να μην δίνεται το δικαίωμα στους πολιτικούς αντιπάλους να σπεκουλάρουν.  Να διαχωρίσουμε τις υποθέσεις. Δεν έχει σχέση με το qatargate.  Να μην ταυτίζουμε και τσουβαλιάζουμε ανόμοια πράγματα».

Αναφερόμενος στο μέτρο-έκπληξη που θα ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στην συζήτηση του προϋπολογισμού, τόνισε ότι «όλες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης γίνονται ώστε να καλύπτουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Στην σημερινή ομιλία, περιμένουμε από τον πρωθυπουργό να θυμίσει την δύσκολη πορεία των τριών τελευταίων ετών. Αυτό που θα πει, θα είναι ενταγμένο σε ένα ευρύτερο σχέδιο, θα σηματοδοτεί το τι θα μπορούμε να πετύχουμε την επόμενη τετραετία. Να συγκλίνουμε την ποιότητα ζωής των Ελλήνων με την ευρωπαϊκή».

Επίσης, ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι «δεν θα σκάσουν εκλογές απόψε», ενώ σε περίπτωση πρότασης μομφής από τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι «τότε μέσα σε 4 μέρες θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Μια με την πρόταση μομφής και μια με την ψήφιση του προϋπολογισμού».

Για τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη στην υπόθεση Καϊλή

Για το σκάνδαλο Qatargate και στην ανάμειξη της κ. Εύας Καϊλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτώμενος αν την ήθελαν στην ΝΔ απάντησε: «Όχι βέβαια. Αυτό που έκανε ο κ. Ανδρουλάκης είναι πρωτοφανές. Ακούσατε κανέναν από τη ΝΔ να λέει ότι είναι θέμα ΠΑΣΟΚ και ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ είστε κλέφτες και διεφθαρμένοι; Όχι. Βγήκε την άλλη μέρα ο Ανδρουλάκης προφανώς πανικοβλημένος και λέει ότι είναι Δούρειος Ίππος της ΝΔ ενώ είναι τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ από το 2014 για να προσπαθήσει να μετατοπίσει το πρόβλημα σε έναν άλλον πολιτικό χώρο. Και συμπλήρωμα σε αυτό έρχεται και διαγράφει κάτι αναρτήσεις που είχε στα social media. Ο κ. Ανδρουλάκης εργαλειοποιεί την υπόθεση της κ. Καϊλή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr