Οικονόμου: Έχουμε μπροστά μας αχαρτογράφητα νερά στην ενέργεια

0
18

Για την ενεργειακή κρίση, τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για την ενεργειακή κρίση, τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, ούτε μπορεί κανείς να τρομοκρατήσει, ούτε να πανικοβάλλει την Ελλάδα, τόνισε ο κ. Οικόνομου αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά αναφέροντας ότι «Η Τουρκία έχει επιλέξει να είναι παράγοντας αστάθειας». «Έχουμε την αυτοπεποίθηση μιας ισχυρής χώρας» είπε ακόμα τονίζοντας ότι «η χώρα μας έχει ανέβει πολλά επίπεδα γεωστρατηγικά», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ΕΡΤ.

Για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι «οφείλουν όλοι να είναι πιο προσεχτικοί».«Είναι πολύ ξεκάκαθαρο το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τον Ερντογάν και τον τουρκικό λαό» είπε ο κ. Οικονόμου. Όσο για το αν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πρόβλημα ο Ερντογάν, απάντησε: «Ο πρωθυπουργός δεν προσωποποιεί τις διαφορές, δεν έχει προσωπικές διαφορές με τον Ερντογάν».

Για τα ενεργειακά

Για την ενέργεια είπε ότι «έχουμε μπροστά μας αχαρτογράφητα νερά» και ότι η χρονική διάρκεια της κρίσης είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έχει η ακρίβεια όσο το δυνατό μικρότερο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών» τόνισε.

Στις εκλογές το δίλημμα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας

Για τις εκλογές είπε ότι «Είναι πραγματικό το δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας» ενώ για την υπόθεση Ανδρουλάκη ξεκαθάρισε ότι «Πήραμε το πολιτικό κόστος για την υπόθεση Ανδρουλάκη». Φρένο στα σενάρια συνεργασίας με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου έβαλε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

«Δεν την βλέπω καθόλου μια τέτοια συνεργασία, είμαστε διαφορετικοί κόσμοι», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τους κυρίους Τσίπρα και Ανδρουλάκη για τυφλή εργαλειοποίηση.

Πηγή: Pagenews.gr