Οικονόμου για Τσίπρα: Πολιτικός κυνισμός ότι 25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι πολλοί

0
71

«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε επίσης ότι στο σχέδιο Τσίπρα είναι η αύξηση της φορολογίας και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό κυνισμό αναφορικά με τη δήλωσή του ότι 25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι πολλοί.

Αναλυτικά η δήλωση Οικονόμου

«Ο πρωθυπουργός, στη σημερινή του συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη, παρουσίασε ένα μετρημένο, κοστολογημένο και λεπτομερές σχέδιο τόσο για τη Δυτική Μακεδονία όσο και για την ενίσχυση των συνταξιούχων. Ό,τι είπε είναι συγκεκριμένο και πλήρως εφαρμόσιμο. Ο κ. Τσίπρας απόψε, στην τηλεόραση του Alpha, παρουσίασε μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία, αλλά με μπόλικη δόση Tsipranomics. Ίδιος και απαράλλαχτος, όπως ακριβώς κάνει εδώ και 15 χρόνια που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι, αν κυβερνήσει, θα αναζητήσει πόρους από «την αύξηση των εσόδων», δηλαδή την εκ νέου αύξηση της φορολογίας.

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς που γίνονταν επί θητείας του, η δήλωσή του συνιστά επιτομή του πολιτικού κυνισμού και τα λέει όλα: «25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί».

Πηγή: Pagenews.gr