Οικονόμου: Ο Ανδρουλάκης ομολογεί ότι θέλει Δικαιοσύνη α λα καρτ

0
58

Σκληρή κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σκληρή κριτική στη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη που κατηγόρησε την κυβέρνηση για κακοποίηση των θεσμών στον βωμό της συγκάλυψης για την υπόθεση των υποκλοπών και μετά τη γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου, άσκησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου άφησε αιχμές για τον κ. Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι «όφειλε, ως πολιτικός αρχηγός, να γνωρίζει επακριβώς και σε βάθος το Σύνταγμα», κάτι που δεν προκύπτει από τη δήλωσή του, καθώς «ταυτίζει τη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση».

«Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Η Κυβέρνηση, αντίθετα, σέβεται και τιμά την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη απροϋπόθετα: δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις. Η διαφορά μας είναι χαοτική και αποκαλυπτική» καταλήγει στη δήλωσή του.

Νωρίτερα, ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι «δεν επιτρέπουν σε έναν έντιμο δικαστή, τον κ. Ράμμο, που ηγείται μιας ανεξάρτητης Αρχής, που δημιουργήθηκε για να υπάρχουν θεσμικά αντίβαρα στη δημοκρατία μας, να κάνει τη δουλειά του και να συνεχίσει την έρευνα» για την υπόθεση των υποκλοπών.

Πηγή: Pagenews.gr