Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας

0
72

«Στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου 

«Στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε αρχικά σε δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται σε παρακολουθήσεις σε βάρος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αλλά και σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ακολούθησε.

Όπως συμπληρώνει ο Γιάννης Οικονόμου, «η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Μετά το 1974 κανένας πολιτικός φορέας δεν είχε επιχειρήσει να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κομματική αντιπαράθεση. Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά την τακτική «Τσίπρας προαναγγέλλει – Βαξεβάνης δημοσιεύει – ΣΥΡΙΖΑ υπερθεματίζει». Στηριζόμενος σε υλικό που διοχετεύουν ρυπαρά δίκτυα, έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας -σε μια κρίσιμη μάλιστα συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα- επιχειρώντας να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού.

Δεν θα τους περάσει, διότι οι θεσμοί μας είναι ισχυρότατοι και ο λαός μας, με απόλυτη σύμπνοια, απαιτεί το εθνικό και το συλλογικό να μένουν απρόσβλητα από κάθε σκοπιμότητα. Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είχαν και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς.

Πηγή: Pagenews.gr