Όλγα Πηλιάκη: Ξίνισε με ερώτηση για τον Χανταμπάκη – «Σε ποια αλλαγή εικόνας αναφέρεσαι;»

0
26

Οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή κι είχαν σαφή αναφορά στην πρώτη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη και στα σχόλια που είχε ακούει τότε και στην αλλαγή που υπάρχει στην στάση του φέτος

Η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε στην εκπομπή Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου για να συζητήσει όλες τις εξελίξεις στο Survivor σε σχέση με τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη.

Οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή κι είχαν σαφή αναφορά στην πρώτη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη και στα σχόλια που είχε ακούει τότε και στην αλλαγή που υπάρχει στην στάση του φέτος.

Η Όλγα Πηλιάκη επέλεξε να απαντήσει γενικά και στην συνέχεια ο δημοσιογράφος, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ρώτησε: «Υπήρξε κάποιος φόβος, επειδή στο πρώτο Survivor ο Στέλιος είχε βγάλει μια άλλη εικόνα και είχε συζητηθεί κάπως αρνητικά;»

«Σε ποια άλλη εικόνα αναφέρεσαι;» ανέφερε με αμηχανία η Όλγα Πηλιάκη και παρακάτω είπε: «Θεωρώ ότι και τότε και τώρα ήταν και είναι εξαιρετικός. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που προσπαθεί να κάνει τους πάντες να περνούν καλά και να γελάνε. Είναι πολύ δοτικός, τώρα από εδώ και πέρα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr